Fruitluck Fruitautomaten

Bar7

Waar het op deze fruitautomaten om draait zijn de Bar en 7 symbolen, deze moet je zien te pakken. Boven is het helemaal gekkehuis want je winlijnen lopen naast horizontaal ook verticaal, dat kan aleen bij Fruitluck!

Nu spelen!

Classic Runner

De variant van de zeer bekende en gewaardeerde Random Runner fruitautomaten. Het bovenspel speel je ouderwets op 5 winlijnen. Durf jij deze klassieker aan?

Nu spelen!

Club Runner

Weer een variatie op de Random Runner, hier speel jij voor allle extra mystery wins benden en boven! Daarnaast heeft deze waanzinnige fruitautomaat maar liefst 4 potten en een clubmeter

Nu spelen!

Double Sixteen

Durf jij op dit type fruitautomaten je slag te slaan? Bereid je er dan op voor dat je wel eens grote bedragen kunt gaan winnen! Het bovenspel speel je met de juiste inzet op 32 win lijnen tegelijk!

Nu spelen!

Running Wild

Klassieke fruitautomaat van Fruitluck, misschien ken je hem nog wel uit de sportkantine, snackbar of buurtkroeg. Maak een mooie mix van alle aangeboden spellen op je winst te maximaliseren en dan te cashen!

Nu spelen!

Red White and Blue

Van alle fruitautomaten beschikbaar kun je misschien de Red White and Blue het best online spelen bij Fruitluck. Deze jongen kan er wat van en gaat jou misschien wel een prijs bezorgen op de supermeter van tot wel 1000 credits!

Nu spelen!

Revolution

Revolution biedt jou misschien wel de grootste varieteit aan spellen die wij ooi bij een fruitautomaat hebben gezien. Wissel alle spellen af om niet in de war te raken!

Nu spelen!

Happy Hour

Draai je lekker 2 dezelfde symbolen op de eerste 2 rollen dan begion je al met winnen! Het 1-4 spel en het clubspel maken deze fruitautomaat helemaal top. Natuurlijk moet je ook het Happy Hour spel meepakken!

Nu spelen!

Gold Lines

Boven pak je Gold Lines maximaal op 20 winlijnen maar dan moet je ook 20 punten inzetten. De is een van de vernieuwde online fruitautomaten en hij is helmaal van je vandaag! Speel hem nu en hier!

Nu spelen!

Club Spinner

Voorzien van 4 rollen op 1 winlijn en te gekke extra grote prijzen speciaal voor jou! Boven speel je maximaal met 10 winlijnen. Een van de leukste fruitluck fruitautomaten op het net!

Nu spelen!

Top Spinner

Top Spinner is ook een oude bekende, 4 rollen beneden 2 dezelfde symbolen die voor een prijs zorgen maken dit de ideale online fruitautomaat als je een simpele maar gave automaat zoekt.

Nu spelen!