Jackpotslotty Fruitautomaten

Nieuw:

Arabian Nights

Arabian Nights is een van de meest uitgebreide fruitautomaten met een basisspel, gamblespel en pokerspel. De vele winelementen, 500 credits win en de vele features in het pokerspel maakt deze kast zeer leuk om te spelen!

Nu spelen!

Summertime

De Summertime is een van die online fruitautomaten met 3 rollen beneden en maarliefst 8 rollen boven. Met de knop 'choose game' knop kunt u op elk moment veranderen van het basis spel naar het top spel. Deze leuke automaat garandeert u uren speelplezier!

Nu spelen!

Diamond Runner

De Diamondrunner is een van de beste fruitautomaten met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. In het basisspel speelt u op 1 winlijn. Wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, dan wordt het gokspel geactiveerd.

Nu spelen!

Faraos Reels

De Faraos Reels is een van die fruitautomaten die 6 rollen aanbied in het bovenspel! Je kunt spelen tot de hoogste inzet van 32 punten, dit maakt het mogelijk om in totaal boven met 20 winlijnen te spelen.

Nu spelen!

Gold Rush

Goldrush is een fruitautomaat met 4 rollen in het basisspel en heeft geen rollen in het topspel. Het topspel bestaat uit het gamble spel, superfruit spel, lucky7 bonus, superstap spel, treasure trail spel en het superstap spel.

Nu spelen!

Inferno

De Inferno is een van de mafste Jackpotslotty fruitautomaten met 3 rollen beneden en maarliefst 6 rollen boven! In het basisspel speelt u op 1 winlijn, met uitzondering op het ‘vuur’ symbool die kris-kras telt. Het ‘vuur’ symbool geeft een mystery-win van 4 tot 200 punten.

Nu spelen!

Las Vegas

De Las Vegas is een fruitautomaat met 4 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. U kunt in het basisspel sparen voor nudges. Wanneer er een ‘N’ symbool op de winlijn verschijnt dan spaart u op de betreffende rol een ‘nudge’. In het bovenspel kunt u spelen met 5, 10 of 20 credits.

Nu spelen!

Club Mystery

Van alle fruitautomaten is de ClubMystery, met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel, te gek! U kunt in het basisspel sparen voor jokers. De jokers worden per rol gespaard. U mag nadat u op een rol 6 jokers heeft gespaard kiezen op welke rol u de joker wilt activeren.

Nu spelen!

Nudgerunner

De nudgerunner is een gokautomaat met 4 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. In het basisspel speelt u op 1 winlijn en wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, dan wordt het gokspel geactiveerd. In dit gokspel kunt u uw winst 6x groter maken! In het topspel speelt u op 5 winlijnen.

Nu spelen!

Route 66

We kunnen niet veel fruitautomaten zoals de Route66 met 3 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. In het basisspel speelt u op 1 winlijn. Verder kunt u in deze kast in het topspel de rollen ook vasthouden. Wanneer u in het topspel op iedere rol een subsymbool aantreft dan krijgt u een mystery-shot op de huidige inzet.

Nu spelen!

SandBox

De SandBox is de meest gekke van alle fruitautomaten. Hij bestaat uit een Basisspel en een Cashspel. In het basisspel maak je kans om op de middelste winlijn, met de juiste combinatie van symbolen, credits te winnen. In het Cashspel staan op de rollen credit symbolen en vraagteken symbolen afgebeeld.

Nu spelen!

Spacerunner

De Spacerunner is een van die olnline fruitautomaten met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. In het basisspel speelt u op 1 winlijn, met uitzondering op het ‘planeet’ symbool die kris-kras telt. Het ‘planeet’ symbool geeft een win van 16 punten. In het topspel kunt u ook sparen voor planeten.

Nu spelen!

Texas Hold’em

De Texas Hold’em is een fruitautomaat met 3 rollen in het basisspel en 5 rollen in het topspel. In het basisspel speelt u op 1 winlijn en wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, dan wordt het gokspel geactiveerd. Het topspel is afgeleid van het Texas hold’em pokerspel.

Nu spelen!

Time Machine

De timemachine is een fruitautomaat waarbij op het eerste gezicht geen basis en topspel is. Er zijn slechts 3 rollen en bijna het hele spel is kris kras. U ziet op de fruitautomaat welke winlijnen welke winst geven. Wel is er een aparte clubmeter. U kunt tot een inzet van 128 spelen.

Nu spelen!