Powerlounge Fruitautomaten

Nieuw:

Empire

Met Empire heb je een van powerlounge meest gave online fruitautomaten te pakken. Op deze jongen kun je spelen tot wel 10.000 credits! Er is geen enkele andere aanbieder in Nederland die dit mogelijk maakt! Om deze reden hebben we de Empire ook bovenaan gezet, enjoy!

Nu spelen!

Random Runner Ultra

De naam zegt het al, dit is RandomRunner maar dan de ultra versie! Speel deze klassiekr onder de fruitautomaten gewoon hier lekker bij ons! Deze automaat werkt natuurlijk net als de gewone offline variant, pak die 2000 credits op de drie kroontjes dus!

Nu spelen!

MultiStake

Multistake is een van de meest gezochte fruitautomaten op het internet, deze mag jij als powerlounge liefhebber dus ook niet missen! Deze unieke versie is onder een deluce versie door powerLounge fruitautomaten uitgebracht. Speel met een inzet van 40, 80, 160 of 320 punten in het bovenspel!

Nu spelen!

TurboSpinner XXL

TurboSpinner XXL een meer dan volwaardig lid van de fruitautomaten timer familie. Wederom kun je hier spelen en je winnings laten oplopen tot wel 2000 punten, dat is niet misselijk zeggen wij! Durf jij deze uitermatre spannende kast te doorgronden? Veel plezier!

Nu spelen!

Vertigo

Zoiets als de Vertigo fruitautomaat is nog niet eerder vertoont in Nederland! Als jij boven met 10 rollen gaat spelen dan kun je maximaal 25600 punten pakken in een enele draai, dat geloof je toch niet? Met deze kast heeft deze aan aanbieder alle fruitautomaten concurrenten ver achter zich gelaten. Boven kun je wel 450 credits per keert inzetten, het zweet breekt ons uit!

Nu spelen!

Hells Bells

Met tot wel 8 verschillende manieren om je pounten te spelen dit een van de mooiste fruitautomaten van het land! Kies voor een inzet van 10, 20, 40, 60, 80, 100, 150 of 200 punten per draai! Met een mystery van tot wel 5000 punten is dit een fruitautomaat die je gespeeld moet hebben! Mis hem niet!

Nu spelen!