Tanzoo Fruitautomaten

Nieuw:

Going Bananas

Dit is een van de nieuwe fruitautomaten van Tanzoo. Het is een fantastische gokkast die er werkelijk prachtig uitziet. Probeer hem nu meteen uit en pak je winst!

Nu spelen!

Nieuw:

Magic Circle

Met 3 rollen in het het basisspel als ook het clubspel, en zijn waanzinnige bonusschijf krijg jij het vast en zeker voor elkaar om deze fruitautomaten warm te draaien!

Nu spelen!

Black Bull

Met 3 spellen, namelijk het basisspel, het 1-0 spel en het bovenspel is dit een van de heftigste online fruitautomaten. Als de Blackbull symbolen vallen heb je bij een inzet van 20 credits al meteen een mysteryprijs te pakken!

Nu spelen!

Red & Yellow

Het bovenspel heeft maar liefst 27 winlijnen, waardoor de kans op winst bij deze gokkasten maximaal is. Van alle fruitautomaten is dit er eentje die je zeker een keer geprobeerd moet hebben.

Nu spelen!

Graffiti

Graffiti is echt weer een van die maffe fruitautomaten van Tanzoo. Natuurlijk komt kop/munt er weer aan te pas. Maar het is het extra bonus fruit spel dat het echt leuk maakt. Spaar de fruitjes!

Nu spelen!

Touchdown

TouchDown heeft 4 spellen, een basisspel, winbank, bovenspel en het touchdown spel. Bij het vallen van een bal, heb je als speler al gelijk een prijs te pakken! Hoeveel gekker kan het worden op Tanzoo fruitautomaten?

Nu spelen!

Revolution

Revolution heeft zo ontzettend veel verschillende spellen die jij kunt spelen dat je er eens goed voor moet gaan zitten! Gelukkig is er een knop waarmee je het spel kunt kiezen op deze fruitautomaat.

Nu spelen!

Turbo Play

Wederom een topper van Tanzoo, veel verschillende spellen zoal kop/munt en andere. Gelukkig zit er een knop op deze jongen om te kiezen tussen de verschillende spellen, gebruik dus Choose Game!<

Nu spelen!

Jolly Joker

Jolly Joker, de naam zegt het al, draait natuurlijk helemaal om jokers. Bij het vallen van deze gekke pop je bijna altijd prijs! Als je je maximum bereikt dan wordt dit direct omgezet in credits. Er is geen betere in de wereld van de fruitautomaten!

Nu spelen!

Stars and Bars

Deze tanzoo fruitautomaat heeft een fantastische sterrenspel. Maak van de mogelijkheid gebruik om te speren voor de verschillende die vallen. 1 rij in het sterrenveld vol en je valt in de prijzen!

Nu spelen!

Turbo Reel

TurboReel is een echte oude klassieker in de wereld van de fruitautomaten! Deze jongen haalt alles uit de kast met functies uit een gokkast. Jokersymbool met 16 inzet is de mysteryprijs!

Nu spelen!

Lucky Devil

Test je geluk op deze fruitautomaat! Lucky Devil heeft een heel klein duiveltje waar bij, als die valt je kan maakt op een mystery prijs! Deze jongen moet je even getest hebben...

Nu spelen!

Supatron

Supatron heeft meerdere spellen en tot wel 4 speelrollen. Alle kriskras combinaties die in het bovenspel die bij deze fruitautomaten vallen leveren de spelers echte credits op!

Nu spelen!

Victory

Victory heeft net als de meeste fruitautomaten meerdere spellen waar jij op los kunt gaan. Verder heeft deze automaat, alleen als jij dat leuk vindt, de mogelijkheid tot alles of niets samen met een bonus game.

Nu spelen!

Old Timer

Deze fruitautomaat, de naam zegt het al, is een oude rot in het vak. Hier vind je alle features van gokkasten uit "the old days" We kunnen Oldtimer je van harte aanbevelen!

Nu spelen!

Techno Reel

TechnoReel heeft teveel spellen voor jou in het aanbod, wel 5! We denken eigenlijk dat je de Techno Reel nog wel kent van de snackbar uit de hoek van vroeger. Doe er je voordeel mee!

Nu spelen!

Wild Timer

Wildtimer heeft meerdere rollen voor jou boven wat het spel natuurlijk alleen maar interessanter maken. Jij moet op deze fruitautomaat alle 3 op een rij prijzen zien te pakken. Kijk uit naar de drie kris kras sterren, die kunnen heel veel opleveren!

Nu spelen!